Coaching

Een coachingtraject bij Bonte Raven is een ontdekkingstocht die soms confronterend maar vooral constructief is. Samen ontdekken we wat jou energie en plezier geeft op de werkvloer. En nog belangrijker, wat je zelf kan doen om deze positieve energie volop te laten stromen.

Hoe? Door inzicht te krijgen in wie je bent en wat je talenten zijn. Dor deze talenten te versterken. Door te aanvaarden wat je niet bent en te leren hoe je kan samenwerken om maximale resultaten te bereiken.

We bieden coachingtrajecten voor werknemers, leidinggevenden en particulieren.

Loopbaanbegeleiding Brugge

Wat is loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, loopbaanontwikkeling of professioneel carrièreadvies. Deze termen dekken dezelfde lading. Iedereen komt op een bepaald punt in zijn loopbaan waarbij hij zichzelf de vraag stelt hoe het verder moet.

Wil jij weten hoe je je loopbaan een nieuwe wending kan geven, wat jouw kerntalenten zijn, hoe je conflictsituaties met collega’s kan aanpakken, wat voldoening op de werkvloer geeft, wat voor jou belangrijke waarden en drijfveren zijn? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je leert hoe je zelf jouw carrière kan sturen, versterken of verder ontwikkelen.

Hoe verloopt loopbaanbegeleiding

Een traject loopbaancoaching is een ontdekkingstocht die soms confronterend maar vooral constructief is. Samen ontdekken we wat jou energie en plezier geeft op de werkvloer. En nog belangrijker, wat je zelf kan doen om deze positieve energie volop te laten stromen.

Hoe? Door inzicht te krijgen in wie je bent en wat je talenten zijn. Door deze talenten te versterken. Door te aanvaarden wat je niet bent en te leren hoe je kan samenwerken om maximale resultaten te bereiken.

Loopbaancheques aanvragen

Een loopbaancheque bij VDAB geeft je recht op 4 uur loopbaanbegeleiding. Deze 4 uur wordt verspreid over 3 sessies waarbij we aan de slag gaan met praktische oefeningen en vragenlijsten die je inzicht geven in je persoonlijke voorkeuren en stijl. We maken ook steeds een persoonlijk actieplan om je loopbaandoelstellingen helder te formuleren en er gerichte acties aan te koppelen.

Loopbaanbegeleiding is in samenwerking met AuresJobs – Loopbaancoaching Vlaanderen.